Műszaki vizsgán problémát jelenthet az üléshuzat?
Én levenném a vizsga erejéig.
Még akkor is, ha esztétikai hibákat akarsz leplezni vele.
A hátsóba bele köthetnek.
Szerintem nem foglalkoznak ilyennek. nekem még úgy is átment, hogy kopogott a jobb első futómű. Sőt most úgy vittem, hogy volt pár lyuk a hátsó dobon, szólt a szervízes, hogy van egy kis gond vele, de attól még átengedte csak kicsit várni kellett.
Nem fogják végignézni, hogy az autón milyen biztonsági berendezések vannak. Ennyi erővel az ABS-t vagy az autú rendszereinek hibakódmentességét is néznék.
Alap dolgokat nézik , fék futómű mást nagyon nem.
"Nem fogják végignézni, hogy az autón milyen biztonsági berendezések vannak. Ennyi erővel az ABS-t vagy az autú rendszereinek hibakódmentességét is néznék."
Nézik is, legalábbis annyira, hogy ABS, légzsák, check engine lámpa nem világíthat.
Gondolom helyszine válogatja, de én még sosem tapasztaltam, hogy ilyesmivel foglalkoznának.
Igaz, egy egyszemélyes kisebb helyen vizsgáztatok nem egy NKH főbázison. Itt két fix kamera van a műhely sarkaiban, a kézikamerát csak a km óra és az alvázszám lefotózásához használják.
Talán még az sem tűnik föl, ha üléshuzat van.
Nyolcas.
Az megvan, hogy 6 órával később reagáltál, mit amikor a kérdező írta, hogy átment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!