Igaz hogy ha új autót veszek, nem szeretik ha egyből kifizetem a vételárat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 17:01
1/8 anonim válasza:
Hát annyi igaz belőle, hogy a szalonnak a hitel értékesítéséből jutaléka keletkezik.
2/8 anonim válasza:
Nem igaz. Repdesnek az örömtől, hogy el tudtak adni egy járgányt és lesz a szervizüknek új munka.
3/8 anonim válasza:
Igen, mikor apám vett Daciát fizették volna KP-re, de ehelyett a szalon inkább hitelt adott amit azonnal törlesztettek. Végén ugyanott jártak összegben, tehát ráfizetni nem kellett, mégis a hitelt nyomatta a szalon.
4/8 anonim válasza:
Nem szeretik, de le kell tojni, ha kitudod fizetni fizesd ki és csoki.
5/8 anonim válasza:
Nem szeretik mert a kereskedo kap jutalekot ha hitelre adja el.
Nagyon regen apam egyik ismerosenek lett egy nagyobb osszeg kp-ban amibol autot akart venni. A kereskedo rabeszelte hogy vegye hitelre mert igy megmarad a penze es masra tudja kolteni.
Termeszetesen vehetsz keszpenzben autot, csak hatarozottnak kell lenned hogy hitelt nem akarsz. Illetve ha nincs pl kereseti igazolasod, nem vagy hitelkepes akkor inkabb eladjak neked kp-ra az autot minthogy ne vegyel autot.
Vannak esetek amikor megeri hitelre venni. Ha nagyon alacsony a kamat es az inflacio nagyobb mint a kamat akkor jobban is jarsz.
6/8 anonim válasza:
#5: a bank nem hülye, garantáltan nem tudsz olyan konstrukciót, amiben jól jársz
7/8 anonim válasza:
Amúgy egyszerű nagyon ha nagyon nem akarják adni egy összegben meg kell mondani hogy akkor köszöntem a lehetőséget... Szinte biztos, hogy máris jó lesz akkor egyben is fizetve.
8/8 anonim válasza:
Hitel akkor jó ha ésszerűen veszed fel. Például én keresek havi 250-et. Havi 40 ezer volt a használt autó törlesztése és így nem jelentett gondot és nem kellett egy összegben kifizetnem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!