Átmehetek a határon?
Figyelt kérdés
A munkám miatt sokat kell járnom Budapestről Észak-Magyarországra és azon belül is településről-településre. Na most a waze szinte minden útnál határátlépéssel tervezi nekem az útvonalakat, és sokkal gyorsabb is lenne Szlovákián keresztül egy pár út, de kínai vakcinával vagyok oltva, van egy oltási papírom, és egy magyar védettségi igazolványom, ill. általában a céges autómmal szoktam menni, és ugye külföldre kell hozzá a biztosítótól a zöld kártyás igazolás, ezt lehet kérni a cégtől de rengeteg idő az igénylés, és spobtán egy pár úthoz kicsit körülményes. Nektek mi a tapasztalataitok? Bele kötnek a magyarokba a rendőrök, emiatt? Milyen oltással, és oltasi papírokkal mehetek át ( határ nincs lezárva, ellenőrzés nélküli "táblás" határokon kell átmenni(2021. okt. 11. 12:36
1/1 anonim válasza:
Eu-n belül nem kell zöldkártya. Oltási igazolást le tudod tölteni az EESZT oldaláról vagy felteszed a telefonodra az EESZT alkalmazást és azon megmutatod ha kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!