Használt autó lízingre?
ne keverd a lízinget és hitelt, teljesen más a kettő
OTP nem lízingel, ő hitelez
Márkaszalon, esetleg kereskedő tud lízingelni
Nem pont hogy a bank lízingel a kereskedőn keresztül? Azaz technikailag a bank veszi meg az autót a kereskedőtől és adja tovább nekem lízingre?
Bocs ha keverem a dolgokat, az ilyen banki dolgokkal egyáltalán nem vagyok tisztában. Lényeg a lényeg, arra gondolok, hogy kereskedőtől részletfizetésre venni autót.
A lízing, az gyakorlatilag tartós bérlet, soha nem lesz a tied az autó.
Kereskedésnél is a bank ad neked HITELT.
Ja értem. Akkor hitel érdekel. :D Bár ebben az esetben meg lehet érvényét veszti a kérdésem, mivel az OTP-s jóautók.hu-s 15 éves dolog az konkrétan lízingről szól, feltételezem hitelnél nincs ilyen és akkor tárgytalan a kérdés.
Akkor viszont még egy kérdés: van valami speciális hitelfajta ilyen célra, vagy natúr szabad felhasználásút keressek?
Amelyik kereskedő részletfizetésre is hirdet autókat, ott ők rendeznek mindent.
A bank adja a hitelt, aminek a fedezete az autó lesz, így amíg nem fizeted ki, addig a bank lesz a tulajdonos, te pedig az üzembentartó.
Ha te magad szeretnéd intézni az egészet, akkor az adott banknál érdemes érdeklődni. Szabad felhasználású a legcélszerűbb, de lehet hogy tudnak ajánlani egy jobb konstrukciót, kifejezetten autó vásárlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!