Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A jármű kártörténete nem...

A jármű kártörténete nem azonosítható be, vagy nem szolgáltatható róla adat, mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
Ügyfélkapu lekérdezéskor ezt írja a kártörténetnél. Nyilván a mondatot tudom értelmezni, a pontos okra lennék kíváncsi. Érhette baleset, csak nem került be a rendszerbe?
2021. szept. 22. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan. Hivatalosan nem volt balesete, ha volt is akkor azt feketében intézték.
2021. szept. 22. 08:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Máskor azt szokták írni, hogy nem volt káresemény, azért volt furcsa, hogy most ezt olvastam.
2021. szept. 22. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Pontosítva az első válaszadót: 2019 óta nem volt olyan káreseménye amit a kötelezőre intéztek volna el

(2019-nél régebbit nem írja, csak mióta bevezették a JSZP-t)

2021. szept. 22. 08:59
 4/6 anonim válasza:

Kedves 3-as hozzászóló, az általad leírt esetre az alábbi üzenet vonatkozik:

"A járműhöz nem tartoznak 2019. január 1. óta bekövetkezett és nyilvántartásba vett, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra rendezett kártörténeti adatok."

Én találkoztam már mindkét verzióval, úgyhogy a kérdező által leírt titokzatos üzenet jelentése számomra továbbra is kérdéses.

2021. nov. 4. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 vagyok,

valószínűleg nem olvastam el figyelmesen, köszi a javítást

ha a kérdező által írt szöveg hibaüzenetként jelent meg, és anélkül le sem engedi kérdezni, hogy kivenné a pipát a biztosítás és kártörténet opció mellől, az az oldal hibája. A járművek egy részénél feljön egy ilyen üzenet, valami adatbeviteli, adatátviteli, akármilyen adatbázis hiba lehet.

2021. nov. 4. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan autót, ami 2021-ben volt károsult is, és károkozó is, ezt korábban mutatta is a JSZP.

Jelenleg pedig:

A jármű kártörténete nem azonosítható be, vagy nem szolgáltatható róla adat.

Az okát én sem tudom.

nov. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!