Vettem egy hete egy cégtől egy használt autót. Nem kaptam róla számlát. Ilyenkor mi van?
Egy embertől vettem az autót, akinek volt egy cége, az autó a cég nevén volt. Azt mondta, hogy postán ki fogja küldeni a számlát az autóról. Az adásvételire az van írva az árhoz, hogy "szàmlàn", tehát nincs odaírva az, hogy mennyiért vettem. Kifizettem, àtirattam, megvan minden, a biztosítás, eredetiségvizsga, nevemen van. A törzskönyv hamarosan jön, megvan az új forgalmi is. De a számlát nem küldi a tulaj, hívtam és olyanokkal jött, hogy neki most erre nincs ideje.
Ha nem küldi egyàltalàn ki a számlát, akkor engem ez érinteni fog valamiben?
Nem szeretnék összetűzésbe Közszolgálati pályára készülök jövőre, és nem szeretnék semmilyen hatósági balhét.
Nem szeretnék összetűzést. *
Egyébként a kormányablakban megkérdeztem van-e te Babi teendőm àtiratàs után, és azt mondták nincs.
Szerelővel mentem autót vásárolni, és azt mondta, hogy ezt így szokták, hogy postán küldik ki. A szerelő egyébként alaposan átnézte az autót, reméljük nincs is nagyobb baja annàl, mint amiket észrevett(apró rozsdafolt, olajcserés már, meg egyéb kisebb dolgok). Így sem lesz olcsó a szerviz. Mondjuk nem éppen egy fiatal autóról van szó.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!