Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ausztria fuvar állás? Laikus...

Ausztria fuvar állás? Laikus vagyok de nagyon érdekel, vki letudná írni hogy működik?

Figyelt kérdés

Azt már láttam hogy túrának nevezik az adott aznapi útvonalat ha jól értem. Én úgy képzelem reggel bemennek, begyűjtik a kocsi kulcsát amivel mennek majd pl DHL, amazon stb ilyesmikre gondolok, aztán egy lista alapján beszorjak a kocsiba a saját csomagjaikat majd gps-szel mennek és a munkaidő 80%ában úton vannak, majd műszak végén még pár papírt kitöltenek, kicsit leadják és mennek haza.

Szóval ez szegényes leírás, aki ismeri ezt a területet legyen szíves segítsen :)

(Plusz kérdés: én úgy gondolom hogy dízel autóval lenne érdemes kiszállítást végezniük a cégeknek hogy bírják a súlyos rakományt , ez így van ? Dízel vagy benzin a jellemző?)

2021. máj. 31. 20:36
 1/1 A kérdező kommentje:
*kocsit leadják
2021. máj. 31. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!