Meghuztam egy kocsi orrát, mennyi a kár? (Kép van)
Figyelt kérdés
Segítséget kérnék. Este beállt elém egy kocsi ezért nem tudtam kiállni. Megpribaltam és a balra mellettem lévő autó orra alatt egy 10 centis szakaszon meghúztam a kocsit. Kis Micra, H-s kezdetű rendszám, vagyis elég régi. Írni akarok neki hogy megtérítem a kárt de kb mennyit számoljak mennyi reális? Hsz-ban lesz a feltoltott kép.2021. máj. 15. 06:44
2/20 anonim válasza:
Szerintem csak polirozni kell...
3/20 anonim válasza:
Első körben polírozás, talán segít. Ha nem, akkor egy teljes elem fényezése, le-és felszerelése, az kb. 50.000Ft.
4/20 anonim válasza:
Ez lejon simán karcmentes konyhai suroloszerrel és egy szivaccsal.
5/20 anonim válasza:
Az autó tulaján múlik.
Lehet betétlap is!
6/20 A kérdező kommentje:
Oh az 50 az sok. 20-30 között azt hittem reális . Biztosito nélkül akarom
2021. máj. 15. 08:29
8/20 anonim válasza:
6
Ha biztosító nélkül akarod annyit mond amennyit akar. Én biztos elkérnék egy 100-ast.
9/20 anonim válasza:
20 éves Thália, ha adsz neki 20e Ft-ot, akkor gond nélkül elfogadja.
Ha pedig nem volt szemtanúja, akkor hagyd rá. Ezt azért mondom, mert ugyan úgy tönkreteszik a te autód is, azt szarnak bele.
10/20 anonim válasza:
Én anno egy 10-essel beértem hasonlóért, de javíttatni nem tudtam volna annyiból, de annak az autónak úgyis mindegy volt.
Szerintem legyél tisztességes: jelentsd a biztosítónak, ők felmérik, aztán úgyis van olyan opció, hogy te kifizeted és nem sorolnak hàtra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!