Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Holnap így már mehetek az...

Holnap így már mehetek az okmányirodába?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Családon belül volt egy "ajándékozás", amit holnap szeretnék elintézni az okmányirodában. Olvastam, hogy mindenek előtt kötelezőt kell kötni, amit a Netrisken az imént tettem meg.

Jött pár levél a Netrisktől, és ha jól értem, akkor a lenti levélben foglalt számra kell hivatkoznom, és a bürokrácia boldog lesz?

[link]

Szóval csak az az azonosító kell biztosítói részről és megvagyok? Vagy van valami rejtett dolog amivel tudnak szivatni?

Igen, még sosem csináltam ilyet.

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2021. márc. 28. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ajánlati dokumentumot vidd, a szám nem elég.
2021. márc. 28. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Mármint erre gondolsz?

[link]

Mobilon megfelel, vagy csak nyomtatva?

Köszönöm a válaszod!

2021. márc. 28. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen az. Szerintem nyomtatni kéne, mert azt hiszem elrakják.
2021. márc. 28. 19:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor megkockáztatom, hogy kinyomtatják, fent lesz felhőn, pendriveon, mindenhol, sajnos csak 8-ra van időpont, minden papír írószer akkor nyit. :)

Köszönöm a segítségedet!

2021. márc. 28. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Feedback, hátha valaki mást is érint majd:

Nem kellett kinyomtatni, bemutatni sem. A hölgy ellenőrizte a rendszerben, látta hogy van, és ennyi volt. :)

2021. márc. 29. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!