Az lenne kérdésem hogy le járt a forgalmi az kocsirol de még nem tudtam ki vonatni a forgalombol baj lesz belőle?
Figyelt kérdés
December 1-jén járt le a forgalmia hivtam a kormányablakot de folyton a Covid19 jöttek most kaptam időpontot február 10-re a kocsival egyálltalán nem járok meg azért is akarom ki vonatni mert már nem üzemképes.#forgalmi #Forgalombol kivonatás
2021. jan. 26. 14:52
1/2 anonim válasza:
Nem járt le a „forgalmi” 2020. december 1-én.
A veszélyhelyzet alatt és azt követő 15 napban lejáró Magyarországon kiállított okmányok - beleértve a gépjármű forgalmi engedélyekbe bejegyzett műszaki érvényesség idejét - Magyarországon az okmányokba és nyilvántartásba történő bejegyzés nélkül a veszélyhelyzet utáni 60 napig érvényesek.
Azaz, a 2020. november 4. és 2021. február 23. közt lejárt, lejáró műszakik 2021. február 8. után még 60 napig, azaz, 2021. április 7-ig érvényesek.
Olyan, mintha a forgalmidban átírták volna az érvényességi időt 2020. december 1-ről 2021. április 7-re.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
2021. jan. 26. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!