Miért én fizetem a vadkárt, ha nem is én voltam a vétkes?
Dugóban álltam éppen, amikor a kocsimra ráugrott egy szarvas. Szerencsére nem lett nagy kár, de behorpadt a motorháztető, amit javíttatnom kell.
Én hülye kihívtam a rendőrséget! Közölték, hogy én vagyok a felelős, mert kint van a vadtábla. Kérdem tőlük. Uram, én egy helyben álltam a dugóban, (ezt egy szemtanú alá is támasztotta) mégis hogy lehetnék hibás? Félrevonultak tanácskozni, majd mondták, hogy akkor is az én hibám, mert ott a tábla. Én elkezdtem kötekedni velük, mert ezt nem akartam elfogadni, mire indulatosan közölték, hogy máshol kellett volna állnom a dugóban és akkor nem ugrik rám, meg ha így folytatom, akkor még egy feljelentést is fogok kapni.
A vége lemaradt, itt folytatom.
Kérdem tehát. Miért én vagyok a vétkes? Mit kellett volna tennem? A rendőrségen kérhetek felülvizsgálati kérelmet vagy ilyenkor kihez kell fordulni? Továbbra is azt szeretném, hogy kifizessék a káromat, hiszen nem ez én hibám volt.
"Félrevonultak tanácskozni, majd mondták, hogy akkor is az én hibám, mert ott a tábla."
Jóságos Isten! Ha Kádár-fakabátok lennének, akkor nem csodálkoznék.
De ezek már érettségiztek. Szemétkedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!