Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » KGFB évfordulós felmondásának...

KGFB évfordulós felmondásának módja?

Figyelt kérdés

Eddig ilyet vagy személyesen ügyfélszolgálaton, vagy Netrisken keresztül intéztem. Nézem netrisken, kb 6000Ft-tal drágább az a biztosítás amire váltanék, mintha közvetlenül a biztosító weboldalán kötném meg on-line. Árgarancia elvileg van a netrisken, rákérdeztem, a lényeg hogy gyakorlatilag nincs. Ők csak azt biztosítják, ami a weboldalukon szerepel. Rákérdeztem arra is, mivel évek óta ügyfelük vagyok, legalább a régi biztosításom felmondását el tudják intézni? Hát nem! Ha nem náluk kötök biztosítást, akkor a kisujjukat sem mozdítani miattam.

A mostani biztosítómnak (Signal) ahogy nézem, egyetlen ügyfélszolgálati irodája van, tőlem 200 km-re. Úgyhogy a személyes ügyintézés felejtős.

Postában megmondom őszintén így az év vége felé nem nagyon bízok.

A lemondó nyilatkozatot letöltöttem, kitöltöttem, aláírtam, majd beszkennelve elküldtem a biztosító e-mail címére. Egyelőre semmi visszajelzést nem küldtek. Ezt így elfogadják általában? A biztosító weboldalán nem találok erre egyértelmű információt.

2020. dec. 23. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Nem küldenek azonnal, általában csak mikor vége az időszaknak, akkor küldik a törlésértesítőt. De érdemes rájuk telefonálni.
2020. dec. 23. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak mondom, hogy az évforduló előtt 60 és 30 nap között lehet felmondani. Utána már nem.
2020. dec. 26. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Köszönöm, de nem ez volt a kérdés. Akkor csak én is mondom, ha ennyire tudni szeretnéd, február 20-án van az évfordulóm. Tehát a 60-30 napba azt hiszem valahogy csak bele fogok férni. ;)
2020. dec. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!