KGFB évfordulós felmondásának módja?
Eddig ilyet vagy személyesen ügyfélszolgálaton, vagy Netrisken keresztül intéztem. Nézem netrisken, kb 6000Ft-tal drágább az a biztosítás amire váltanék, mintha közvetlenül a biztosító weboldalán kötném meg on-line. Árgarancia elvileg van a netrisken, rákérdeztem, a lényeg hogy gyakorlatilag nincs. Ők csak azt biztosítják, ami a weboldalukon szerepel. Rákérdeztem arra is, mivel évek óta ügyfelük vagyok, legalább a régi biztosításom felmondását el tudják intézni? Hát nem! Ha nem náluk kötök biztosítást, akkor a kisujjukat sem mozdítani miattam.
A mostani biztosítómnak (Signal) ahogy nézem, egyetlen ügyfélszolgálati irodája van, tőlem 200 km-re. Úgyhogy a személyes ügyintézés felejtős.
Postában megmondom őszintén így az év vége felé nem nagyon bízok.
A lemondó nyilatkozatot letöltöttem, kitöltöttem, aláírtam, majd beszkennelve elküldtem a biztosító e-mail címére. Egyelőre semmi visszajelzést nem küldtek. Ezt így elfogadják általában? A biztosító weboldalán nem találok erre egyértelmű információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!