Ha kamionról leesik a jég autóra akkor a kárt a kamionos fizeti?
Most mennék sofőrnek egy szlovák cég fel is venne ( Magyarországon senki nem vesz fel most kezdőt, csak jelzem). Téltől félek, leginkább attól, higy ponyván jég marad és a forgalomban pedig leesik lezúzok autókat vele. Vagy egy random parkolóba ott nem tudsz találni semmit amivel le tudjad szedni a jeget, tériszonyos vagyok és én meg nem mászok oda fel, marad a para.
Tehát ha jég lezúzza a másik közlekedőt akkor velem mi lesz? Elveszik a jogsim? Esetleg teljes kárt ki kell fizetni? Vagy biztosító megoldja?
Ja, csak külföldön nem jár pont csak csomó euró bírság. Itthon gyűjtjük a pontokat, én nem hanem mi.
Mondom, oda fel kell mászni, de hogyan ha amúgy is jég van? Lacikát nézhetek, és az összes videóját ( kivéve kaja meg fogyókúra ) láttam már, felmászik ilyen pallóra és leszedi, aztán parkolóba hogyan? Nem vagyok 4 méter magas csak 170cm.
-Hány sör megivása után találjuk jégmentesnek a pótot mester?
-Ahhoz nem kell inni, sose jeges, lentről nem látszik!
-Ami nem látszik az nincs is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!