Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Melyik a leg drágább bitosító...

Melyik a leg drágább bitosító felelőség biztosításra?Hozzávetőleg.

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 06:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Természetesen gépkocsira.
2020. okt. 22. 06:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A netrisk fillérre pontosan megmondja neked.
2020. okt. 22. 06:30
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Waberer meg a Köbe. Barkinek kalkulaltam, ezeknel min. 3x dragabbak voltak mint a legolcsobb ajanlat.
2020. okt. 22. 06:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kocsitól függ, nekem pl a köbe volt a legolcsóbb.
2020. okt. 22. 06:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem union evi 80. Waberer 220, kobe 250 lenne.
2020. okt. 22. 09:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden biztosítónak meg van adva pontosan és nyilvánosan, hogy mi alapján pontoz és ad szorzókat a díjra. Ez néha elég kaotikus tud lenni.

Szerintem nincsen univerzálisan legdrágább biztosító, hanem mindig az adott személy adott autójára lehet csak megadni.

Van ahol egy friss jogsi hatalmas szorzó, van ahol szinte alig számolják bele. A lakcím is fontos, valahol sokkal nagyobb szorzó van ugyan arra a teleppülésre. Ugyan ez vonatkozik a jármű teljesítményére.

Ha érdekel itt van az Allianz táblázati innen pontosan meg tudod nézni mit vesznek figyelembe és hogyan.

[link]

2020. okt. 22. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem három év óta folyamatosan az Allianz a legolcsóbb, amit sokan (itt a Gy.k.-n is) a legdrágábbnak tartanak. A tavaszi évforduló előtti kalkuláció alapján a CIG Pannónia díja pontosan a 7,29-szorosa lett volna.

Néhány hónappal később a fiamnak - egy lakcímünk van – a CIG Pannónia volt a legolcsóbb, neki az Allianz díja ennek 1,8-szerese lett volna.

De az Allianz sem volt mindig a legolcsóbb számomra. Úgy 3-5 évente váltok, mert egyszercsak zsupsz, jó nagyot emelt, akinél voltam. Már voltam az Allianznál, aztán három másik biztosító után kerültem vissza. Az eddigi tapasztalatok alapján hamarosan megint kitelik az időm, kapok majd egy 60-80%-al emelt díjajánlatot. Amit majd köszönök szépen, de nem kérek.

Ennyit arról, hogy legdrágább, legolcsóbb biztosító. Kinek mikor éppen melyik.

2020. okt. 23. 03:52
 8/9 anonim válasza:
Nagyon sok az összetevő. Számít a kocsi teljesítménye, kora, a tulajdonos (üzemben tartó) kora, bonus-malus állapota, valamint a lakóhelye is! Ezen felül még az is, hogy az adott biztosítónál van-e egyéb biztosítása (lakás, élet stb.) Úgy hogy nehéz megmondani kinek mi az olcsó és mi a drága. Egyébként a legegyszerűbb ha rábízod a Netrisk-re, ahol a kedves és szolgálatkész kollégáik hajszál pontos infót adnak és megmondják melyik a legolcsóbb és meg is kötik neked minden felár nélkül. Én évek óta velük intézem a kocsik biztosításait.
2020. okt. 27. 01:45
 9/9 anonim ***** válasza:

A Netrisk sem mindig a legolcsóbb.

Érdemes megnézni az első pár biztosítónál egyénileg is.

Van aki pl. -10%ot ad, ha az ő saját weblapjukon keresztül intézed.

Én idén pont így jártam.

2020. okt. 27. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!