Autókereskedést készülök nyitni röviden mik a tudni valók?
Sziasztok!
Egy 19 éves fiatal srác vagyok és sikerült annyi pénzt össze gyűjtenem hogy tudjam végre megvalósítani az álmom 😅nagyon örülnék neki ha valaki leírná röviden mit kellene tudnom kezdés előtt a legtöbb dolog már megvan ( cég alapítás, székhely, illeték mentesség, számla tömb, ODBII műszer )
ami érdekelne hogy a áfa/adózás itt hogy van ? biztosítást kell kötni ? miket kéne tudnom?
Előre nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
köszönöm 1-es nek a választ tenyleg sokat segített hálás vagyok érte!
a többi trollnak meg köszönöm hogy ennyire aktívan trolkodtok tényleg tiszta élvezet olvasni de ugy gondolom inkább leszek "hulye" h itt kérdezek ilyet mint tudatlan és buta modjára belekezdek olyanba amihez nem értek sajnos a magyar oktatási rendszer kicsit se készítfel ezekre. tudom hogy "olyan, aki ennyire alapvető kérdésekre nem tudja saját magának kikeresni a választ az ne akarjon semmilyen vállalkozásba belekezdeni." de valahol el kell kezdeni és én legalább nem csak beszélek arrol h milyen jó lenne ezt csinálni meg azt csinálni hanem én el is kezdtem csinálni
Tehát úgy alapítottál céget, hogy még egy üzleti tervet se barkácsoltál össze...??
LOL
Kapcsolatok és tapasztalatok nélkül halálra vagy ítélve. A világ minden pénzét el fogod bukni. Dörzsölt eladók mindenféle vackokat rád fognak melegíteni, amiket bukóval fogsz eladni. Legalább pár évet le kéne húznod valami kereskedésben alkalmazottként, hogy lásd, hogy mennek a dolgok. Hogy kell lekezelni egy reklamációt, milyen dumákkal szoktak visszajönni a "tesók" és hogy lehet őket lepattintani.
Ha ezeket a tanuló éveket nem vagy hajlandó befektetni, véged. Szarrá fognak szivatni a szerelők, okmányirodák, konkurencia, eladók, vevők, mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!