Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Rutinvizsgadíj számláján...

Rutinvizsgadíj számláján elírták a lakhelyem ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Ma voltam Kresz-ből vizsgázni, be is fizettem a rutinvizsga díját. Adtak egy papírt amin rajta van, ki mikor mennyit fizetett miért. Név és lakcím. De a város helyett más van . irányító szám, utca ház szám is jó de a város más. Ebben a megyében van az igaz, de hát nem ott lakok. Már csak akkor vettem észre amikor haza felé tartottam busszal. Menjek vissza és szóljak, vagy nem lesz ennek semmi következménye?
2010. aug. 6. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít,amennyiben nem keverik el a pénzt,és nem hiszik hogy te még nem fizetted be!Ennek a befizetnések a vizsga menetéhez semmi köze.
2010. aug. 6. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az irányító szám stimmel ill a cím is és a te neved van rajta, akkor szerintem sem lehet belőle probléma, de a biztonság kedvéért én felhívnám őket...
2010. aug. 6. 22:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 9. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!