Kötelező biztosítást kell igazolnom papírformában?
"A csekket kell bemutatni, hogy befizetted."
Már annak sem, aki a XIX. században ragad (mégcsak nem is a XX.-ban). A teljes bankszámlakivonatomat is magamnál tartsam ha valamilyen elektronikus formában fizetem?
nemrég én voltam a hunyó, az előttem álló sérült autóból kiszálló vezető csak annyit kérdezett, biztosítva vagyok-e, és ezt meg tudom mutatni? Elővettem a csekket, ő boldogan megölelt, mert eddig csak biztosítás nélküliekkel találkozott.
Ha megteheted, mobillal fényképezd le a biztósítód értesítését, és azt meg tudod mutatni..(ha nem hívtok rendőrt)
Ez nagyon érdekes, amit leírtatok, szóval én most idéznék az Allianz leveléből:
"A dokumentumot matt zöld színű, A/4-es méretű papírra kell kinyomtatni, 2 oldalas formátumban.
Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy a zöld szín a zöldkártya nemzetközileg előírt érvényességi feltétele. A nem zöld papírra kinyomtatott zöldkártya érvénytelen!"
Továbbá:
"Tájékoztatjuk egyúttal, hogy a legtöbb európai országba (például Ausztria, Németország, Szlovákia, Szlovénia, Románia) történő utazáskor nincs szükség zöldkártyára. Azonban vannak olyan (gépkocsival) kevésbé látogatott országok, ahol kötelezően vagy ajánlottan előírják a zöldkártya meglétét, mint például, Bulgária, Görögország, Ukrajna, Oroszország esetében."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!