Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Van egy rendszámom amit még...

Van egy rendszámom amit még kivonva lát a SZUF-JSZP, de nincs hozzá kocsi, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ez egy fiktív kérdés, elhatárolódok magamtól.

Tehát van egy rendszám amit találtam a garázsba, annyit tudok, hogy a kocsi elrohadt menthető darabjai már nincsenek alváz meg el lett dobva, de akkor én még oviba jártam. No, a rendszámot beírva kidobja a szuf, hogy kivonva a régi szabályok szerint. Forgalmiba a tulaj elhunyt.

Olyat csinálna valaki, hogy vesz egy pont ugyan olyan autót valahogy a motorszám meg a alvázszám olvashatatlan szóval ráteszi valaki a rendszámot majd póthagyatékot vesz fel. Ez idáig oké, de hogyan tovább?

Kérdés fiktív, de ebből kiindulva lehetne újra utakon legálisan a rendszám meg a kocsi? Mert a rendszám elég sokatmondó mármint a betűk és a számok kombinációja ma nagyon aktuálisak.

2020. aug. 22. 16:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

semmit, őrzöd a táblát tovább emlékben

újra forgalomba kerülni nem fog soha az autó

2020. aug. 22. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!