Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Elvégeztem az online kreszt,...

Elvégeztem az online kreszt, ezt a képzési igazolást postán kapom meg?

Figyelt kérdés
Ma végeztem vele, mehetek vizsgára. Még mikor nem volt elvégezve volt ott egy olyan hogy képzési igazolás igénylése. Aztán elvégeztem és eltűnt. Akkor ezt majd csináljak maguktól vagy nekem kell igényelni? És hogy kapom meg? Ki postázza esetleg nekem? Köszönöm.

2020. aug. 21. 20:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki se tudja? Nehezen akarom elhinni.
2020. aug. 21. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Nem postáz senki semmit, az autósiskolában látják, hogy végeztél. Hétfőn hívd fel őket, hogy mikor tudsz vizsgára menni.

Ja, és ne legyél ennyire türelmetlen, mert az utakon ennek nem lesz jó vége.

2020. aug. 21. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Amikor én elvégeztem azonnal tettem pendrive-ra az igazolást és kinyomtattam.

Mikor délután bementem az autóssuliba, ők nem látták már az igazolást, de odaadtam nekik nyomtatva. Örültek.

Érdekes, hogy nem látod. Én 1 éve csináltam, rég lejárt az e-titanom, de még mindig látom az igazolást.

2020. aug. 22. 05:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 1,5 éve csináltam semmi nem jött róla, még arról sem kaptam semmit, hogy sikerül a KRESZ vizsgám
2020. aug. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!