Papír nélküli motort hogy tudok forgalomba helyezni?
Az örökösök szempontjából elloptad, ha csak írásban nem hagyta rád.
Ajándékozási szerződés nélkül a leszármazottak bármikor elvihetik tőled a motorjukat. Mert ha nincs papír. akkor az övék.
Na, Pistike, akkor most ülj le, lélegezz néhány mélyebbet, és találd ki, mi is a mese valójában.
"így semmi papír róla" - "A végrendeletében én kaptam a motort."
Itt elég komoly ellentmondás van ugyanis, gyakorlatilag a végrendelet ténye teljes egészében semmissé teszi a kérdésedben leírtakat.
Persze az információ még mindig kevés, például nem tudjuk, az elhalt tulajnál legálisan, bejelentve volt-e a gép. De azért már haladunk.
Szerintem még párszor felhúzunk és elárulod a teljes sztorit.
Ki fogad velem?
És az elhunyt birtokában miyen papír volt, ami igazolta a motor tulajdonjogát? Ha semmi, akkor az nem motor, hanem egy gyűjtőnek való dísztárgy.
Szép is lenne ha így működne: halálos beteg vagyok, ellopok valami nagyon értékeset, végrendeletileg ráhagyom valakire, majd felkötöm magam. Ettől még nem lesz azé, akire hagytam.
SZóval, még egyszer, lassan: vagy lesz egy hitelt érdemlő papír a motor eredetéről, vagy legálisan, csalás, hamisítás nélkül nem fogod soha üzembe helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!