Forgalmi cizsga után számított 3 napba beleszámít a vizsga napja?
Mehetsz
Én pénteken vizsgáztam és kedden mentem megcsináltatni
viszgabiztos jól tudja
a szabályzatot
gyakorlatban nyilván hamarabb megvan
rosszul hát, én vagyok a kiráj nekkem van igazam.
amúgy tényleg, a vb minden vizsga után mondja, hogy 3 nap, okké azért 3 nap mert a adminisztrátoroknak 3 napjuk van felvinni az adatokat, nos ahol számítógépes vizsga lejelentés na, ott már aznap felviszik ha délelőtt vizsgáztál. ;)
7- nek
A vizsga jegyzőkönyvben szereplő vizsga eredményeket csak az utolsó vizsga végeztével tudják felvinni a szakmai programba, viszont az ügyintéző meg a vizsgabiztos munkaideje egyszerre jár le. Kétlem hogy az ügyintéző azért túlórázik hogy felvigye az eredményt. Ráadásul utána még mielőtt kiállításra kerülne az igazolás vissza kell ellenőrizni a tanuló adatait, hogy biztosan jó adatokkal menjen az igazolás a sikeres vizsgáról. Ugyanis nem kevés gondot okoz és nehéz helyre hozni ha Balogh név helyett Balog néven vizsgázott valaki, egyszerűen nem ér össze a két szakmai programban az adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!