Ha a kreszt es a forgalmi vizsgat egy megadott autosiskola ketetein belul teljesitettem akkor az elsosegelyt lehet mashol vegezni?
Figyelt kérdés
Mivel ott az elsosegely nagyon ritkan indul es 10szer annyi mint mashol vagy csak az a lenyeg hogy b kategorias jogositvanyhoz jo legyen az elsosegely de mindehy hogy hol vegzem el2020. júl. 1. 10:17
1/8 anonim válasza:
Mindenkeppen gyakorlati orakat is akarsz venni?
Mert en pl csak Etitanban csinaltam meg.
2/8 A kérdező kommentje:
azt hittem az kotelezo
2020. júl. 1. 10:29
3/8 A kérdező kommentje:
de akkor most nem muszaj az elsosegely annal az autossilinal csinalni?
2020. júl. 1. 10:29
4/8 anonim válasza:
A jogosítványhoz szükséges eü vizsgához nem kötelező tanfolyamot végezni.
Ha mégis szeretnél, akkor itt csinálod, ahol akarod.
5/8 anonim válasza:
Gyakorlati óra nem kötelező, ha te könyvből vagy E-titanba tanulod meg senkit nem erdekel,a lenyeg hogy sikeruljon a vizsga
6/8 anonim válasza:
E-titanban is van már eü. tananyag? Vagy keveritek a KRESZ-el?
Kérdező: elvileg bárhol megcsinálhatod, de az iskola valószínűleg ugyanúgy felszámol neked adminisztrációs díjat, mint amikor ők szervezik neked.
7/8 anonim válasza:
Igen van Titanban, a kreszt es az elsosegelyt is ott csinaltam..
8/8 anonim válasza:
szintén úgy mint a 7-es. kresz+elsősegély etitán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!