Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vehetek Romániában román...

Vehetek Romániában román rendszámos autót és azt használhatom Magyarországon ?

Figyelt kérdés

Néztem egyedi rendszámokat de amit szerettem volna az már van, Maros azaz MS rendszámot szeretnék mert az a monogramom.

Ki is néztem egy Galaxy-t facebookon, 90 lovas, azzal nincs baj. Viszont akkor kell erdélyi lakcím ? Nyugat-Magyarországon lakok és senkit nem ismerek ott.

Biztosítás ,hogyan van ?

2020. jún. 22. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
oda kell kötnöd a biztosítást ahol regisztrálva van az autó, ergo román rendszámot romániában regisztrált autóra lehet. Amihez cím is kell. De itthon utálni fognak, ha nem baj.
2020. jún. 22. 15:14
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
Nem hasznalhatsz kulfoldi rendszamos autot itthon főleg ugy hogy kozod sincs a masik orszaghoz
2020. jún. 22. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Ki utálna ? Miért?

Anno volt, hogy a Magyar-Román meccs után megrongálták a román rendszámos autókat, amikor mondták, sokan, hogy erdélyiek és szurkolni jöttek a magyaroknak volt a nagy csend, ha rémlik. Ezen kívül semmi nem éri azt akinek román rendszáma van.

2020. jún. 22. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Maros megyében valami rokon, aztán simán el lehet intézni, nagyon egyszerű Romániában ez a dolog.
2020. jún. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!