Okmányirodába foglalhat nekem más időpontot?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék átíratni, amihez csak ügyfélkapuval lehet időpontot foglalni, de nekem nincs ügyfélkapum. Persze a legjobb lenne, ha csináltatnék, de az egy plusz szabi (időpontot kérni, hogy bemenjek, hogy utána tudjak időpontot kérni, hogy bemenjek). Nyilván ez lesz, ha nincs más megoldás, de más, akinek van ügyfélkapuja, nem foglalhat nekem időpontot? Ha más nem, legalább a helyzetre való tekintettel, hogy ne kelljen most még a rohadt ügyfélkapu miatt is bemenni külön.2020. ápr. 21. 17:56
1/4 anonim válasza:
Van telefon is, aniről sokan már meg is feledkeznek.
Sőt, sok okmányirodába nem is kell előre időpontot foglalni, elég ott sorszámot kérni, de ez nyílván iroda függő is.
Az ügyfélkapun keresztül a saját ügyeidet tudod intézni, a másét nem.
E-személyi igazolvánnyal lehetséges az ügyfélkapu-regisztráció önállóan is, ha az nincs, érdemes kihasználni az alkalmat, ha már úgyis dolgod lesz a hivatalban...
2/4 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, csak ügyfélkapuval lehet időpontot foglalni. Honlap tanúsága szerint amúgy lehet ügyfélkapu nélkül is, kivéve gépjárművel kapcsolatos ügyintézéshez, mert azt csak ügyfélkapuval lehet. Épp ez a gond.
2020. ápr. 21. 18:22
3/4 anonim válasza:
Foglalhat más is az ügyfélkapujával, csak őt fogják szólítani. Te szépen bemész. hivatkozol rá, és elintézed a dolgod. Nálunk is így lett megoldva.
4/4 anonim válasza:
Most voltam pár napja(eladtam az autóm?)Ügyfélkapun foglaltam időpontot,csak a sorszám villant fel nevet nem mondanak.
Szerintem foglalhatsz másnak is időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!