Adott egy autó nagyon olcsón és ahhoz képest jó állapotú is, viszont forgalomból ideiglenesen ki van vonva forgalomból, ez nekem így tud kedvezni?
Első nekifutásra csak meg kellene várni, hogy lesz-e valaha jogosítványod?
Aztán ha már megvan, jön a következő kérdés, akkor is akarod-e még azt az autót?
Vagy mi van akkor, ha addig eladja/esetleg megcsináltatja/ a jelenlegi tulaj?
És még ezer ilyen kérdés....... ;)
Szóval annyira profi vagy, hogy egy 3 éve kivont -műszaki hibás- autót akarsz magadnak. Persze, csak fű alatt, mert még nincs jogosítványod.
Gratulálok!
Csak tisztelni tudom, azt, aki képes megvalósítani az álmait.
Azt azért hidd el nekem, hogy egy 3 éve álló, forgalomból kivont autó teljeskörű (!) felújítása, még egy szakmabelinek is nagy kihívás.
Értened kell(ene) a motor, váltó, futómű, fékek, kormánymű, minden részéhez, ajánlott jó minőségben -és szépen- hegeszteni, ismerni a villamosság, a lakatos tevékenység, továbbá a kárpitos, a fényező munka alapvető fogásait, apró trükkjeit.....
Vagy, egyikhez sem kell érteni, "csak" egy nagy halom pénzt kifizetni ezekért a munkákért.
Szerinted???? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!