Gépjármű vagyonszerzési illeték megfizetése az átíráskor egyszerre történhet? Vagy előtte újabb sorszámot kell kérni más ablakhoz?
Figyelt kérdés
Nem egyértelmű, hogy az átírásnál egyszerre tudom-e intézni az illeték befizetést. Mindenhol azt írja, már vinni kell a befizetésről szóló igazolást. Nem lehet ott rögtön azt is kártyás fizetéssel elintézni anélkül, hogy előtte máshol is sorba állj az illeték miatt? Vagy hogy történik? Holnap félre már kértem időpontot átíráshoz. Segítsetek, ha mostanában intéztetek autó átírást. Köszi!2020. márc. 15. 10:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan kormányablak, okmányiroda, ahol ne lehetne az ügyintézés során bankkártyával fizetni.
Már évekkel ezelőtt is azzal fizettem a vagyonszerzési illetéket is, és azóta is az okmányok illetékeit.
Nem csak a agyonszerzési illetéket kell fizetned, hanem az új forgalmi engedély illetékét is (6-ezer Ft, ott nyomtatják, rögtön megkapod) és az új törzskönyv illetékét is (az is 6-ezer Ft, majd postán küldik).
2/3 anonim válasza:
Ott azonnal fizetheted bankkártyával. Egy sorszámmal el tudsz intézni mindent. nettó 15 perc az egész.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2020. márc. 16. 05:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!