Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hol éri meg biztosítást...

Hol éri meg biztosítást kötni, és körülbelül mennyibe kerül? Részletek lent.

Figyelt kérdés
19 éves, friss jogsis (annyira friss, hogy még a kezemben sem tarthatom, csak a vizsga lett meg), első autós biztosítás érdekelne. Amire kíváncsi vagyok: hol éri meg, mennyibe kerül kb? Néztem kalkulátorokat, de kérnek konkrét adatokat, mint pl rendszám, de még kiszemelt autóm sincs, tavasszal tervezem megvenni.
2020. febr. 2. 16:25
 1/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Hol éri meg biztosítást kötni"

Bármelyik online biztosítási alkusznál. Előszöris mivel ott megkapod egyszerre az összes biztosító ajánlatát, és ezek közül ki tudod választani, hogy neked melyik a leginkább megfelelő. Másrészt azért, mert elképzelhető, hogy az alkusz eleve tud továbbadni egyedi kedvezményt, vagy más előnyt (pl pár forint kedvezmény üzemanyagra, stb). Hogy melyek ezek az alkuszok? Például netrisk, biztositas.hu, stb.

2020. febr. 2. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Kalkulátorokat nézegess, csak onnan tudsz tájékozódni. Mivel nagyon friss jogsis vagy, így elég drága lesz. Szerintem teljesítménytől függően minimum 60-70 ezerrel számolhatsz éves szinten.
2020. febr. 2. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Friss jogsi idehaza nem számít (Angliában erős szorzók vannak rá).

Lásd #9-es válasz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirm..

Rendszámnak írj be egy kamut, pl. ABC-123, és számolgass.

2020. febr. 2. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig a kalkulátor adja a pontos választ.

Rendszámra írj valamit random módon, ha nem kötöd meg akkor nincs jelentősége mit írsz be. A saját és az autó adatainak viszont annál inkább

2020. febr. 2. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy friss jogsival, éves, utalásos fizetéssel 38e volt egy vw polo 1,4re.

A 60 ezret sokallom. Szerintem ha nem egy erőgépet veszel, akkor e körül kell lennie. A netrisket ajánlom, ott kiválasztod a neked legjobbat.

2020. febr. 2. 18:05
 6/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Nem a friss jogsi miatt lesz drága, nem a 19 év miatt. Ha erre rájön egy budapesti, vagy nagyobb városi lakcím, akkor nem is biztos, hogy 60-ból meglesz egy gyengébb autó sem.
2020. febr. 2. 18:43
 7/10 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem Budapesten élek, de még csak nem is városban. :)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. febr. 3. 06:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor relatíve olcsón megúszod, láttam én már nem megy 150-200 ezres kötelezőt fiatal, friss jogsisnak bp-en...
2020. febr. 3. 10:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Jézusom...

Ezért is érdekelt volna elsősorban, mert ha nekem is 200 körülire jönne ki, lehet nem vennék még magamnak autót.

2020. febr. 3. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindig az autó kora (fiatalabb drágább) + a te életkorod a szorzó.

Tesóm 33, neki 50-60 a biztosítás. Én 23, nekem 100-120.

2020. febr. 9. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!