Vennék egy platós Skoda Feliciát, és át akarom építeni, le lehet papírozni? Többi lent.
Az nálunk nem kapna forgalmi engedélyt
Legfeljebb zárt pályás autós bemutatókon mutogathatnád, de oda csak tréleren vihetnéd.
Sejtettem,pedig de jó lett volna megvalósítani...
Így nem akarok több százezret kidobni,csak úgy álltam volna neki ha le lehet papírozni,
Amúgy szerintetek jó ötlet vagy teljesen hülye vagyok?...
Ez a közel lehetetlen kategória.
Ebből szinte semmit nem lehet terveztetés nélkül megcsinálni. Van 1-2 cég/ember aki foglalkozik ilyenekkel. Velük kellene beszélni. Na meg a lakóhelyed szerinti megyei NKH-val, mert éppen azon fog múlni, hogy kit fogsz ki és milyen napja van, mennyire szopat körbe. Mert körbe fog, csak az a kérdés mennyire kell mélyre bevenned. Én csak egy állítható futóművet papíroztam le, de az sem volt leányálom.
Ja és azt élből elfelejtheted, hogy te otthon tákolsz bármit is, mindenről (alkatrész és elvégzett munka) számla és beépítési igazolás kell. Tehát, hogy te valami papírok nélküli autót elbontasz otthon és átpakolod belőle a lomokat, az nem fog menni.
De. úgyis csak egy kisgyerek álmodozása ez. Mire lesz jogsid kinövöd és jó esetben maradsz a reális tuningnál.
"Amúgy szerintetek jó ötlet vagy teljesen hülye vagyok?..."
Te nem hülye vagy,hanem egy harmat gyenge troll.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!