13 éve a postánál van a kötelezőm, de minden éven emeli a díjat. Soha semmilyen kárt nem okoztam senkinek. Van olcsóbb biztosító? Ha van, melyik?
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 21:44
3/5 anonim válasza:
Szia! Tudok neked egy díjat kalkulálni az Unionnál, csak írj rám privátban.
4/5 anonim válasza:
Én meg összehasonlítom Neked a biztosítókat, ha idegenkedsz az online alkuszcégektől, írj privátban!
5/5 anonim válasza:
Üdv a klubban! Nekem is eddig minden évben emelkedett a biztosításom díja. Csökkenés még soha nem volt. Pedig kárt soha életemben nem okoztam. Minden évben váltottam, mikor volt olcsóbb ajánlat. De még az adott évben a legolcsóbb ajánlat is drágább volt valamivel, mint amennyit a megelőző évben fizettem.
Most pl az Allianznál 40eFt körüli díjam nagyon durván, valami 140e-re emelkedne. Pedig a bónuszom nőtt, semmilyen változás nem történt az adataimban, az autóm is ugyan az. Union tűnik most a legolcsóbbnak. Ott 50 körül megúszom éves egy összegű díjfizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!