Ha van érvényes autópálya matricám (10 napos,5. én jár le) attól még lehet venni 4. én egy új 1 hónapig érvényeset?
Lehet venni.
A lényeg, amikor díjköteles útszakaszt veszel igénybe, legyen érvényes jogosultságod rá.
Ha 5-én 23:59:59 kor jár le és megoldható, a kezdő dátumnak add meg 6-a 0:00:00 órát.
Igen, ahogyan írták: hogy ne legyen átfedés, 4-én történt vásárláskor, 6-át add meg kezdőnapnak.
Szintén, ahogy írták: vásárláskor megadható a kezdőnap.
A.) Ha a felhajtás előtt történik a vásárlás:
• Ha a megadott kezdőnap a vásárlás napja, akkor a vásárlás időpontjától (óra:perc) érvényes.
• Ha a megadott kezdőnap későbbi, mint a vásárlás napja, akkor az érvényesség a megadott kezdőnapon 0 órakor kezdődik.
B.) Ha a vásárlás a felhajtás után történik, a felhajtástól - pótdíjazás nélkül - 60 perc áll rendelkezésre, aznapi kezdőnappal, a pótlólagos vásárlásra. Az érvényesség, az A.) pontnak megfelelően, a vásárlás időpontjában kezdődik (óra:perc), de legfeljebb 60 perccel korábbi időponttól nem szabad pótdíjat megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!