Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Suzuki swift 1.6 glx sedan...

Suzuki swift 1.6 glx sedan 2000-es évjárat riasztó. Tobbi lent?

Figyelt kérdés
A fent említett autóban szeretném kikötni a gyári riasztót, mert meg van hülyülve. Össze vissza villog ok nélkül, van hogy menet közben is elkezdi. A mostani anyagi helyzetem sajnos nem engedi hogy autó villamossági szerelőhöz menjek. Pontosan hol találom meg a riasztót? Néztem már a kormány alatt, a motor térben de nem találom. Esetleg képet is küldhetnétek hogy hol helyezkedik el. Egyébként ha lekötöm attól még távirányítóval fogom tudni nyitni, zárni? Vagy csak kulcsal?

2019. okt. 15. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:

biztos hogy gyári az a riasztó?

Gyárilag csak központizár volt benne a riasztót utolag rakták bele ezekbe(nekem is ilyen van)

Nekem leserline riasztó van benne, a kormányoszlop alatt van egy tégltest alaku dbozka. Ha azt kiveszem központi zár sem fog müködni.

2019. okt. 16. 20:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Ebben sikura riasztó van. Igazad lehet, előfordulhat hogy utólag beépített. Én a kormány oszlop alatt sem találtam, de majd megnézem alaposabban. Úgy nem lehet valahogy megoldani hogy a központi zár működjön, csak a riasztó nem? :)
2019. okt. 16. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!