Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyi ideig tart autósiskolát...

Mennyi ideig tart autósiskolát váltani? Mennyi idő alatt fut át az átkérő papír?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
10 nap van rá adva az iskoláknak. Ez történhet előbb ha a tanulónak nincs tartozása, kifizeti a szerződésbontást ha van ilyen a szerződésben. Ha régión belül maradsz az NKH-nál rövid az átfutás ha régiót váltasz elég hosszadalmas is tud lenni nekem jött már át így egy hónap alatt tanuló. És ez mind az NKH miatt volt.
2010. júl. 16. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
De készülj fel rá, hogy kb. 10 ezer forintba fog kerülni!
2010. júl. 21. 15:47
 3/5 A kérdező kommentje:
a vizsga meg majdnem 12 ezer
2010. júl. 21. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy át mész-e a vizsgán az NEM az oktatón múlik, hanem a vizsgabiztoson, akinek nincsen köze az autósiskolához.

Persze, ha arról van szó, hogy az oktató nem tanított meg normálisan vezetni, nem magyarázza el normálisan, akkor nem szóltam!

2010. júl. 22. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Inkább az a bajom, hogy az oktató összebeszélt a vizsgabiztossal, hogy buktasson meg. Ez 99%, nagyon sok furcsa dolog történt a vizsgán. De én akkor sem veszek tőle több pótórát
2010. júl. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!