Mennyi ideig tart autósiskolát váltani? Mennyi idő alatt fut át az átkérő papír?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 14:03
1/5 anonim válasza:
10 nap van rá adva az iskoláknak. Ez történhet előbb ha a tanulónak nincs tartozása, kifizeti a szerződésbontást ha van ilyen a szerződésben. Ha régión belül maradsz az NKH-nál rövid az átfutás ha régiót váltasz elég hosszadalmas is tud lenni nekem jött már át így egy hónap alatt tanuló. És ez mind az NKH miatt volt.
2/5 anonim válasza:
De készülj fel rá, hogy kb. 10 ezer forintba fog kerülni!
3/5 A kérdező kommentje:
a vizsga meg majdnem 12 ezer
2010. júl. 21. 21:31
4/5 anonim válasza:
Az, hogy át mész-e a vizsgán az NEM az oktatón múlik, hanem a vizsgabiztoson, akinek nincsen köze az autósiskolához.
Persze, ha arról van szó, hogy az oktató nem tanított meg normálisan vezetni, nem magyarázza el normálisan, akkor nem szóltam!
5/5 A kérdező kommentje:
Inkább az a bajom, hogy az oktató összebeszélt a vizsgabiztossal, hogy buktasson meg. Ez 99%, nagyon sok furcsa dolog történt a vizsgán. De én akkor sem veszek tőle több pótórát
2010. júl. 22. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!