Férjemnél maradtak az irtaim, de én elutaztam több száz km-re. Miután megérkeztem a célállomásra, akkor tűnt fel, hogy nincsenek meg az irataim, ilyenkor mit tehetnék? Személyi, jogsi, lakcímkártya hiányzik.
Figyelt kérdés
Szállodába becsekkolásnál derült ki. Mi lesz ha megállít a rendőr? Forgalmi, adó-, TAJ kártya van csak nálam.2019. aug. 29. 18:05
1/6 anonim válasza:
Nyilván utánad küldi postán elsőbbségivel a lehető leggyorsabb opciókkal .... nem?
2/6 Beviz Elek válasza:
Amilyen sűrűn megállít a rendőr, én ezen nem idegeskednék.
3/6 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy ha reggelre kellene, hogy írnék furgonos csoportba, hogy valaki hozza el ha arra megy. Vagy Oszkár.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Posta nem ért volna ide. Oszkár sajnos szintén nem jön erre. Holnapután már indulnom kell haza.
2019. aug. 30. 19:30
5/6 anonim válasza:
Belföldön a rendőr le tudja kérdezni az adatokat, csak be kell diktálnod neki. Aztán ha jó kedvében van, akkor elenged egy figyelmeztetéssel, ha nincs, akkor kapsz egy büntetést, amit be kell fizetni. Nyilván nem fognak lecsukni miatta, emiatt nem kell aggódni, főleg ha együttműködő vagy és el is magyarázod neki a helyzetet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnyugtattál :-)
2019. aug. 31. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!