Cofos03 kérdése:
Eltudom-e adni a kocsit ha nincs átíratva?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit összetet a gondom. Vett a fiam egy kocsit amit idöközben ideiglenesen kivontak a forgalombol és a müszakilya is lelyárt, átíratva nincs. Elakarja adni, ez lehecséges-e. Azt gondolom az átíratást meg a büntetést ki kell fizetni, de mivel ninccs ereditiség vizsgálya igy mire számithat? Szóval eladható-e egyáltalán?2019. aug. 3. 11:00
2/8 anonim válasza:
Nem tudod eladni így,de a helyesírás 5ös!
Időközben
Forgalomból
Műszakija
Lejárt
El akarja
Lehetséges-e
Nincs
Vizsgája
3/8 anonim 

válasza:

Természetesen eladhatja, miután a nevére íratja büntivel együtt nagyon jó pénzért. Eredetvizsga nélkül nem tudja átíratni,így alap,hogy oda is elviszi. Ha nincs a nevén nem tudja eladni,mert nem az övé
4/8 anonim 

válasza:

Üzembentartóival nagyszülők nevére kell hatóságilag adományozni!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddiggi válaszokat.Aki a helyesírásomat kritizálta gratulálok neki.Tudom nem tudok helyesen írni,de itt nemis azvolt a kérdés.
2019. aug. 4. 11:47
6/8 anonim 

válasza:

műszakilya, lelyárt
Ezt a két szót még senkitől nem láttam eltéveszteni.
A helyesírási hibák egyértelműen szándékosak, mert túlzók.
A kérdés egyértelműen csak kitaláció.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem kitaláció,valos,de látom te nemis segíteni vagy itt hanem magyrtanárt jácani!!!!Vagy hazugságvizsgálóvagy???Akkor frisiteni kell a szóftvert mert hibásan müködik XD
Van elég gondunk a kocsi miat ez még nem hiányzik
2019. aug. 5. 21:25
8/8 anonim 

válasza:

Az adhatja el, akinek a neve a törzskönyvben szerepel.
A műszaki vizsga semmit nem befolyásol ezen. Anélkül is el lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!