Baj e hogy nem folyik a benzin?
Figyelt kérdés
Robogón lecseréltem az üzemanyagszűrőt és mikor levettem a tank felőli üzemanyagcsövet szinte semmi benzin nem folyt, holott majd tele a tank. Ez gond? Lehet hogy el van tömődve? Sokszor menet közben belassul, majdnem leáll alattam, aztán újra megindul , ha húzok egy kis szivatót,akkor jobban megy. Ki mit gondol erről?2019. júl. 23. 15:16
1/3 anonim válasza:
A benzinnek csak kell folyni. Eldugult.
2/3 anonim válasza:
Erre magad is rájöhetsz, mivel benzinnel megy a motor , akkor ott folyni kell a csőből.
3/3 A kérdező kommentje:
De az az érdekes, hogy mikor rádugom és beindítom akkor látszik, hogy megy a csőben a karburátor felé. Mikor lehúzom, meg már nem folyik. Csak cső lehet a ludas vagy a cső és tank csatlakozásánál is lehet gané?
2019. júl. 23. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!