Friss jogsis lány vagyok, max 600000 Ft-ot szánnék az autóra. Chevrolet vagy Citroen?
Ha ezek közül kell választani,akkor inkább egyik sem......ha nagyon muszáj akkor a spark de a citroen biztosan nem.
Egyebkent javasolnam hogy nezzel szet a piacon kicsit jobban mert 600-ert ezektől sokkal jobb/értelmesebb/kiforrottabb kisautokat lehet venni!Corsa micra yaris twingo punto stb.....szerintem ezek az általad emlitett 2 tipustol minden szempontbol jobbak!
Peugeot 307 ?
Ha citroen, akkor a peugeotok is jók lehetnek.
Csak ne kis köbcentis autókat nézegess, mert azok gyengék, és többet esznek általában.
Az én apósom Ignisében is 140000km van, 2004-es.
Általában az ilyen német prémium országúti dízelek óráit tekergetik.
Bár tekergetném én is, mert országúti autókázás szinte 0 kopást produkál.
A Sparknak pont 2009-ben volt modellváltása, az azt megelőző példányok a Daewoo Matizzal egy lényegűek (bár gondolom ez feltűnt). Nincs velük baj, de nagyon fapados szegény jármű úgy komfortban mint műszakilag, tehát túl magas elvárásokat ne támassz vele szemben.
A C3 nagyobb is meg igazából kevésbé fogod szerintem elavultnak érezni annak ellenére, hogy papíron az az öregebb típus, de igazából másfél méretkategóriával nagyobb osztályt képvisel, mint a Spark (ha úgy tetszik az XS méret, a C3 meg már S/M-es), szóval nem teljesen fair őket összevetni.
Ha a Spark méretével elégedett lennél, akkor a Fiat Pandát, Suzuki Altót, Hyundai Atost, Daihatsu Cuoret érdemes még megnézni, de ha az egy kicsivel nagyobb kocsikat sem zárod ki, akkor a Nissan Micrát, Mazda 2-t, Chevrolet Aveót vagy Opel Corsákat is érdemes még megnézni, amik sokkal inkább a Citroen C3 kategóriatársai. De ezek közül csak a Panda, Micra és esetleg az Aveo azok amiket majdhogy nem feltétel nélkül bárkinek mernék ajánlani, mert lehet belőlük jól megvigyázott darabokat találni a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!