Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elmondanátok, hogy árban...

Elmondanátok, hogy árban jobban megéri venni egy régi universal 650-et vagy egy 80-82-es Mtz-t?

Figyelt kérdés

Melyik miben jobb és árban melyik éri meg jobban valamint hosszú távon fogyasztásilag?

Esetleg egy universal 550-et vagy 444-öt?

Kb 3 hektár foldre kellene plusz bérmunkákra

Bocsi ha rossz kategoriaba írtam!

2019. júl. 22. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, nekem van egy UTB 550 és egy MTZ 80. Az MTZ-t jobban szeretem, de az Universal sem rossz gép. 3 hektár földhöz nem ajánlom a 650-est, sokat fogyaszt + nehéz jót találni. Az MTZ valamivel kényelmesebb és közel sem fogyaszt annyit, mint a 650, valamint könnyebb kezelni, jobban kilátsz belőle. Az UTB 445 és 550 viszont tudom ajánlani 3 hektárhoz tökéletes, talán a 445 az elterjedtebb de talaj munkákra nem igazán szokták használni, de beváltabb az 550-nél. Ha az árat nézzük akkor az MTZ lesz a drágább. Pesrsze árban jobban megéri az UTB 650-est ne vegyél ennyi földhöz mert sokat fogyaszt, de a másikok amit felsoroltál mind jó választás
2019. júl. 28. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Az univrsalt nem ismerem.

3 hektárra plusz ha van még 3-4 hektár bérmunka arra egy 550-es Mtz is jó lehet és elég.

Egy 80-as is jó választás lehet. Az már lóerőben kicsit sok is.

82-es drágább viszont neked kell eldöntened, hogy kell-e az elsöhajtás?

2019. aug. 7. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!