Motorzashoz miért nem hasznalnak nyak merevitot?
Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 10:28
1/7 anonim válasza:
Nekem reggelente így is meg van merevedve.
2/7 anonim válasza:
Mit értesz nyakmerevítő alatt? Fontos a fej szabad mozgása a tükrök használatához, illetve sávváltásoknál, kanyarodásnál, főútra kanyarodásnál stb. Illetve nem versenyeznek, jobb esetben nem feszegetik a határokat közúton.
3/7 anonim válasza:
Közúti motorozáshoz nincs sok értelme, terepen jó. A gerincvédő határeset, én azt inkább hiányolom sokakról - de amíg egyesek rövidgatyában és polóban képesek a Gixxer nyergébe pattanni addig felesleges ilyen védelmi eszközök hiányáról panaszkodni.
4/7 dirtboy válasza:
Mert merev nyakkal nem lehet normálisan motorozni.
5/7 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmire gondoltam. Nem is az általánosagra vonatkozik a kérdésem hanem szinte senkin nem láttam,hallottam. Oké hogy nem feszegetik de onhiban kívül normál temponal is lehet esés.
Hozzátenném hogy nem értek a témához azért kérdezem. Nem régen kezdtem el az A-s jogsim 0 motoros tapasztalattal. Ruha választásnál abszolút a védelem van pioritasban kényelem és pénztárcám rovására is. Ezért is tettem fel a kérdést hogy van e értelme nyak merevitonek. Ha valaki tudna segíteni nekem pmben motoros ruhazattal kapcsolatban esetleg azt is megköszönném van még pár kérdésem ezen kívül is.
2019. júl. 18. 23:59
6/7 anonim válasza:
Ez cross és trial motorozáshoz illetve downhill bicikliseknek való. Ott tudsz olyanokat esni, hogy a nyakad sokat tekeredjen, kiálló tárgyakkal találkozzon vagyis ott valóban melegen ajánlott a használata. Közúton olyan ruházat kell, ami nem gátol a mozgásban - ha esel akkor hosszan csúszol az úton vagy kavicson, ehhez a szituációhoz tervezik a közúti védőfelszerelést.
7/7 A kérdező kommentje:
Tehát közúton kevés az esélye hogy előfordul olyan szituáció ahol hasznos lenne hogy van rajtad. Köszönöm a válaszokat.
2019. júl. 19. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!