Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3m körül ti milyen autót...

3m körül ti milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy ne fapados legyen, meglehessen jelenni vele, ne legyen pénz temető

eddig ezek jöttek szóba, de mindegyikről lebeszéltek:

Passat CC 2.0cr

Jaguar XF 2.7 d

Superb 2.0cr városban is járkálok, viszont heti 5x 200 kmert teszek meg a munkába ezért nézek dízelt

2019. júl. 18. 02:34
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Hogy érted, hogy megjelenni? Mármint például újságban, tévéadásban vagy évkönyvekben? Ha ez fontos akkor válassz olyan járművet, amely a tevékenységi körödhöz illik, hogy rá ismerjenek, amúgy meg az utcán pont nem érdekel senkit, hogy milyen ronccsal furikázol vagy ki vagy te. A Ladán is pont ugyanolyan irány- és helyzetjelző fények vannak, mint a BMW-n, nem nézi senki soha, hogy szmokingban vagy szakadt atléta trikóban jelenik meg az előtte menő autó sofőrje a közlekedés nemes ünnepére.
2019. júl. 18. 03:53
 2/8 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül nagyon magasan kiemelkedik a Jaguar XF ha azt vesszük alapul hogy melyik a legszebb. Aki pedig lebeszélt ezekről az mit ajánlott ? Swiftet ? Vagy valami Toyotát ? Hát pont hogy az álltalad felsorolt autók nagyon is megbízhatóak. Egyébként meg senki véleményére nem adnék, azt venném amelyik legjobban tetszik. Ha pedig attól félsz hogy be üthetnek komoly szervíz költségek akkor vegyél valami Japán autót... Nevetségesen rondák de megbízhatóak és nem kell félni hogy pénztemetőt vásárolsz.
2019. júl. 18. 06:40
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
új dacia logant
2019. júl. 18. 07:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valami jobban felszerelt fiatal J Astrát vennék.
2019. júl. 18. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Laguna III. 2.0 DCI 170+ le

Passat VII. 2.0 CR 170 le

Passat cc 2.0 cr 170 le

2019. júl. 18. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

Na... akkor most saját személyemben válaszolok úgy, aki érti is a kérdést.

Opel Astrával aztán meg lehet jelenni igen... Dacia Logannal is... Hú de látványos autók. Nem az volt a kérdés hogy milyen dögunalmas autót vegyen egy átlagos magyar, akinek arra kell, hogy elmenjen A-ból B-be, maj vissza.

Olyan autót keres a kérdező ami szép, szerethető, van egy jó megjelenése, presztízse, és nem alszol el benne az unalomtól. Öröm legyen beleülni és vezetni.

3 Millióért már vannak ilyenek. A Passat CC egy jó irányvonal! Meg a SuperB is. Én személy szerint a Jaguart nem ajánlanám. Szép, viszont imád elromlani. Sok kicsi elektromos szarság... Ezek az angol autók nem a megbízhatóságról híresek. (Egy Range Rover pl. dettó ugyanez).

Ugyan így kerestem én is autót, mint te. Engem személy szerint nem érdekel a plusz fenntartás, de legyen szép az autó, és imádjam nézegetni és vezetni. C-osztályos Mercedest vettem (2010). Bátran ajánlom ezt is. Audi-Merci-BMW trióból tán ez a legkevésbé rizikósabb.

Aztán persze a szokásos A4, 3-as BMW-ket emlegethetem. 3-ért már kapni szépeket.

Szóval emberek... Olvassátok el a kérdést... Őt nem a praktikum érdekli. Meg a fogyasztás. A fő szempont a jó felszereltség, megjelenés, és hogy mindemellett ne legyen horribilis a fenntartás.

Amit leírtatok hogy új astra, meg dacia... Nemár... Ezt vegyék akik ésszerű autót keresnek, ahol a praktikum, meg az 5 literes fogyasztás a mérvadó. Akinek közlekedési eszköz az autó, és leszarják hogy miben ülnek.

És van a másik fele mint én, vagy a kérdező. Aki úgy van vele, hogy ha már kiad milliókat egy autóra, akkor az nézzen is ki valahogy, meg nyújtson egykis örömöt is.

2019. júl. 18. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Ha józan döntést akarsz hozni akkor én az Octaviát javaslom. Tágas az utastere, hátul is el lehet férni benne és a csomagtere gigászian nagy. Az új modell alapára olyan 6 millió körüli tehát 3 millióért egy nem olyan leharcoltat kapsz. Ez a kocsi alapáron olcsóbb mint amiket felsoroltál tehát 3 millióért ebből kevésbé leharcoltat kapnál. A Jaguar gondolom a presztízse miatt érdekel de 3 millió ahhoz kevés pénz és amiatt nem érdemes autót venni.
2019. júl. 18. 13:58
 8/8 Citation ***** válasza:
A 7. válaszolótól, az Octaviástól kérdezném, hogy szerinte egyolyan autóval melyről lesüt, hogy a tulajdonosa szereti az Audit, de még Volkswagenre sem telik, azzal mégis hol szeretne megjelenni???
2019. júl. 31. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!