3m körül ti milyen autót vennétek?
A lényeg, hogy ne fapados legyen, meglehessen jelenni vele, ne legyen pénz temető
eddig ezek jöttek szóba, de mindegyikről lebeszéltek:
Passat CC 2.0cr
Jaguar XF 2.7 d
Superb 2.0cr városban is járkálok, viszont heti 5x 200 kmert teszek meg a munkába ezért nézek dízelt
Laguna III. 2.0 DCI 170+ le
Passat VII. 2.0 CR 170 le
Passat cc 2.0 cr 170 le
Na... akkor most saját személyemben válaszolok úgy, aki érti is a kérdést.
Opel Astrával aztán meg lehet jelenni igen... Dacia Logannal is... Hú de látványos autók. Nem az volt a kérdés hogy milyen dögunalmas autót vegyen egy átlagos magyar, akinek arra kell, hogy elmenjen A-ból B-be, maj vissza.
Olyan autót keres a kérdező ami szép, szerethető, van egy jó megjelenése, presztízse, és nem alszol el benne az unalomtól. Öröm legyen beleülni és vezetni.
3 Millióért már vannak ilyenek. A Passat CC egy jó irányvonal! Meg a SuperB is. Én személy szerint a Jaguart nem ajánlanám. Szép, viszont imád elromlani. Sok kicsi elektromos szarság... Ezek az angol autók nem a megbízhatóságról híresek. (Egy Range Rover pl. dettó ugyanez).
Ugyan így kerestem én is autót, mint te. Engem személy szerint nem érdekel a plusz fenntartás, de legyen szép az autó, és imádjam nézegetni és vezetni. C-osztályos Mercedest vettem (2010). Bátran ajánlom ezt is. Audi-Merci-BMW trióból tán ez a legkevésbé rizikósabb.
Aztán persze a szokásos A4, 3-as BMW-ket emlegethetem. 3-ért már kapni szépeket.
Szóval emberek... Olvassátok el a kérdést... Őt nem a praktikum érdekli. Meg a fogyasztás. A fő szempont a jó felszereltség, megjelenés, és hogy mindemellett ne legyen horribilis a fenntartás.
Amit leírtatok hogy új astra, meg dacia... Nemár... Ezt vegyék akik ésszerű autót keresnek, ahol a praktikum, meg az 5 literes fogyasztás a mérvadó. Akinek közlekedési eszköz az autó, és leszarják hogy miben ülnek.
És van a másik fele mint én, vagy a kérdező. Aki úgy van vele, hogy ha már kiad milliókat egy autóra, akkor az nézzen is ki valahogy, meg nyújtson egykis örömöt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!