Megéri a kínálat alsó kategóriájából vásárolni használt autót?
Tehát arra gondolok, hogy vannak privát autóárusok, akik csak simán elakarják adni az autójuk, és nem mérik fel a piacot, aztán lehet áron aluli árat adnak meg. Mondjuk az ilyen ritka, és saját magának "okoz" kárt.
De mi befolyásolja még egy bizonyos típus árát? Felszereltségen és motoron kívül.
Ha saját magam el akarnám adni az autómat, valószínű átlagár alá áraznám be. Annak ellenére, hogy műszakilag, esztétikailag is hibátlan. Új korától az összes szervizszámla megvan lefűzve.
Elvileg többért is el lehetne adni. Ezzel tisztában vagyok. De én úgy vagyok vele, hogy az időm, amit rá kellene fordítani, többet ér. Inkább vigye el kevesebbért az első jelentkező, minthogy állandóan készenlétbe kelljen lennem, fogadnom kelljen a tesztpilótákat, ígérgetőket, akik aztán elfelejtenek eljönni, meg az alkudozókat, stb.
Sokkal egyszerűbb, ha felrakom, másnap elviszik, még ha 10-20%-kal kevesebbet is kapok érte, mintha hónapokig hirdetgetném és az ügy lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!