Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hidegen az autóm fullad, gáz...

Hidegen az autóm fullad, gáz adasra alig reagál nagyon le esik az alapjarat. Illetve induláskor. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Néha melegen is amikor el indulok 1esbe elkezd rángatni megtorpan és dadogva elkezd nagyon lassan gyorsulni, és utánna szépen megy, csak hideg intitasnal és amikor el indulok akkor csinálja eztlapjarati motor meg tisztíta. Pillangó szelep meg tisztítva. Légtömegmérő tisztítva. Benzin szag is jön a kipufogóbol.

Check engine csak akkor világít amikor rá adom a gyújtást.

Mitsubishi colt 1.3 1998.

2019. júl. 14. 21:03
 1/5 anonim válasza:

légszűrő, üzemanyagszűrő, lambdaszond(ák), légtömegmérő, gyertyák, gyertyakábelek, trafók

Ezeket cserélni, filléres tétel (nekem mondjuk féláron az :DDD)

2019. júl. 15. 02:57
 2/5 A kérdező kommentje:
gyertya kábel,gyertya, trafót még nem cseréltem,légszűrőt igen üzem anyag szűrőt sem. lambda szonda nem valami olcsó mulatság :D
2019. júl. 15. 18:12
 3/5 anonim válasza:

ez van fiam, nálam az volt :D

Ráadásul az enyémbe 2db is volt. Szervízbe mondták 100, nagykerbe megvettem a gyári boscht 2db-ot 20 ropiért.

Most megy mint a golyó

2019. júl. 15. 18:34
 4/5 A kérdező kommentje:
és neked is volt benzin a kipufógóba?
2019. júl. 15. 21:18
 5/5 anonim válasza:

1 csepp se

Ki kéne kormolni, nem?

Lehet nem ég el rendesen a cumó a hengereknél. Injektorok?

Rá kéne dugni egy obd2-est

2019. júl. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!