Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rozsdás simson váz restaurálás?

Rozsdás simson váz restaurálás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A héten hozzájutottam egy elég rozsdás schwalbehoz,darabokra szedtem és a váz csövei belül is rozsdálnak. Kalapáccsal végig kocogtattam és jött ki belőle jócskán rozsda,a kérdésem az lenne hogy ha elviszem a vázat homokfuvatni akkor belül is ki tudják pucolni rendesen vagy van valami szer amivel fel tudnám önteni a vázat és pár nap alatt fémtisztára marná? Félek hogy elvinném és a váz csöveinek az elejét úgy ahogy kifújnák belülre meg ugyebár nem látok és rohadna tovább.

2019. júl. 13. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
ha a belsejét is nagymértékben eszi a rozsda, akkor a vázat felejtsd el, mert nem biztonságos, akkor sem, ha kimaratod, egyszerűen elgyengül és elvékonyodik, mint mint minden vasanyag, amit megevett a rozsda
2019. júl. 14. 10:49
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

De máshol is kapni rozsdamarót. Aztán jól lefesteni a belsejét is, akár önteni bele festéket... A korrózió valóban nem a barátunk, de ezek azért vastag falú vas csövek, nem lukadnak ám olyan gyorsan, mint az autók vacak feles lemez kasztnija. Jó eséllyel szerkezetileg kutya baja. Simson amúgy is mindent túlél.

2019. júl. 31. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!