Rozsdás simson váz restaurálás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A héten hozzájutottam egy elég rozsdás schwalbehoz,darabokra szedtem és a váz csövei belül is rozsdálnak. Kalapáccsal végig kocogtattam és jött ki belőle jócskán rozsda,a kérdésem az lenne hogy ha elviszem a vázat homokfuvatni akkor belül is ki tudják pucolni rendesen vagy van valami szer amivel fel tudnám önteni a vázat és pár nap alatt fémtisztára marná? Félek hogy elvinném és a váz csöveinek az elejét úgy ahogy kifújnák belülre meg ugyebár nem látok és rohadna tovább.2019. júl. 13. 23:43
1/2 anonim válasza:
ha a belsejét is nagymértékben eszi a rozsda, akkor a vázat felejtsd el, mert nem biztonságos, akkor sem, ha kimaratod, egyszerűen elgyengül és elvékonyodik, mint mint minden vasanyag, amit megevett a rozsda
2/2 anonim válasza:
De máshol is kapni rozsdamarót. Aztán jól lefesteni a belsejét is, akár önteni bele festéket... A korrózió valóban nem a barátunk, de ezek azért vastag falú vas csövek, nem lukadnak ám olyan gyorsan, mint az autók vacak feles lemez kasztnija. Jó eséllyel szerkezetileg kutya baja. Simson amúgy is mindent túlél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!