Alexcsii kérdése:
Az Angel Eyes az egyenlő a DRL -el?
2019. júl. 13. 10:45
1/7 anonim válasza:
Nem.
Ebben helyzetjelző, tompított- és távolsági fényszóró van.
2/7 anonim válasza:
Az Angel eyes az az idióta karikás fényszóró divat, mikor úgy néz ki, mint ha nem az izzó vetné előre a fényt, hanem amolyan kerek angyalszemként világít.
A DRL annyit tesz, hogy daylight running light, vagyis nappali menetfény - ez bármilyen formájú, méretű, technikájú lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom melyik milyen :D csak aztnem hogy a karika az parkként üzemel, vagy drl ként
2019. júl. 13. 19:21
4/7 anonim válasza:
ezek csak egyszerű fényszóróblokkok, tehát itt a kör simán helyzetjelzőként üzemel. DRL-ként hivatalosan nem is üzemelhetne, mert a szabály szerint a nem gyári DRL-t alul a ködlámpa vonalában lehet felszerelni.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. Azért jött a kérdés, mert egy 2004-es 307 SW-hez keresnék olyan lámpatestet, amiben "gyári" a DRL, sok típushoz láttam lehet kapni, gondoltam hátha, de nem találok. Reménytelen?
2019. júl. 13. 20:10
6/7 anonim válasza:
Mint írták, a DLR-nek utólagos beszerelés esetén jóval a lámpatest alatt kell lennie. Szóval elvileg nem kaphatsz. De Peugeot tuning csoportokban lehet kapsz tippet honnan lehet olyan lámpát venni, ami nem Angel-eyes, hanem más formátumú helyzetjelzővel van szerelve. Az sem DLR lesz, és rosszabb napján megbüntet érte a rendőr, de legalább olyan lesz, amilyet akarsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Uh. Oké. Köszöntem mindenkinek!
2019. júl. 14. 05:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!