Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha felvette az autos kamera...

Ha felvette az autos kamera hogy szabalyt szegtek es en ezt felteszem a youtubera ugy hogy latszik a rendszam, azert engem megbuntetnek pl adatvedelem miatt vagy hasonlo miatt mer ip cim alapjan lelehet kovetni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 9. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Nem a rendszám mutatásávalmal lesz ott a gond (gondoljatok csak a hobbista spotterekre, vagy a JSZP-re, vagy amikor a megtaláltakat keresik), sokkal inkább az az alapján történő lejáratással.

Gondolom nem a lejáratás a videó célja, hanem a szabálytalanság mutatása szóval takard ki rajtuk.

Amúgy pereskedhet, de kinek éri meg? Ez ahhoz képest piti ügy volna, ráadásul e kérdés kapcsán felmentem YT-ra, rengeteg ilyen videó van fent - évek óta...

2019. júl. 9. 17:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy a majom :D igenis az en dolgom ha belem jon mert szandekosan direkt elkovetett szabalytalansogot vegez, tudataban leve hogy balesetet okoz :)
2019. júl. 9. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Ha beléd jöttek, akkor azt mi a francnak raknád fel youtubera? Feljelented/bepereled az illetőt, és a fedélzeti kamerafelvételét be tudod mutatni bizonyítékként az eljárás során. Vagy az a cél, hogy lejárasd az illetőt? Mert akkor rövid úton kiderült, hogy nem is a törvények betartásáról van szó, hanem kicsinyes bosszúról.
2019. júl. 9. 19:47
 14/16 $$$$$ ***** válasza:
80%
Attol mert valaki szabálytalankodik nem okoz feltetlen balesetet. Nem azt mondom hogy helyes dolog. De őszinten. Kizart hogy van olyan ember aki mindig minden szabályt betart.... Ha meg valaki karambolozik vagy ilyesmi viselje a felelösséget mert akkor ugy is felelösségre vonjak... De ameddig nincs baj. Ne te bíráskodj....
2019. júl. 9. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
14. Pedig van, aki minden szabályt betart. Csak mert közlekedés, hirtelen sokan úgy gondolják, hogy a szabályokat nem is annyira fontos betartani, mert minek. Pedig az a legveszélyesebb terület, hiszen halálos balesetet lehet okozni vele. De azért ez nem olyan fontos, ugye, úgyse tartja be senki mindig a szabályokat, minek is, nem? Logikus.
2019. júl. 21. 18:41
 16/16 $$$$$ ***** válasza:
48%
Azert szivesen beülnek melled. Szerintem igen csak sokszor megtudnak szolalni hogy nem tartottal be valamit.... Es egyebkent meg az hogy valaki kicsit gyorsabban megy, vagy a stop tablanal nem teljesen all meg csak lelassit és belatja a kereszteződét nem okoz balesetet ahogy sok mas dolog sem.
2019. júl. 22. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!