Tudnátok nekem motorokat ajánlani 35kw-os maximum teljesítményig, A2-es jogosítványhoz?
Milyen stílus érdekel?
Sport:
- Kawasaki Ninja 250/300
- Honda CBR300R, CBR250R
- Suzuki GSX250R
Naked:
- BMW G310R
- Suzuki Inazuma 250
- Honda CBF250
- Yamaha CBF250
- Suzuki GS500E
- KTM 390 Duke
- Yamaha MT-03
Adventure:
- BMW G310GS
- Honda CB500X
- Yamaha XT660Z Tenere
Dual/off-road/supermoto:
- Kawasaki KLE500
- Honda CRF250L
- Honda FMX650
- Suzuki DR-Z400S, DRZ400SM
- Kawasaki KLX250
- Yamaha TT600R
- Yamaha WR250X
Cruiser:
- Honda VT750C
- Yamaha XVS650 Drag Star
Főleg naked típusú érdekelne elsősorban, de végső soron a túra motorokat se zárnám ki teljes mértékben.
Köszönöm az előző válaszodat. Sokat segítettél.
Böngészés közben rábukkantam a Honda NC700S típusú motorra, és nagyon megtetszett, de 215 kilót írnak a tömegére. Ezt akkor valószínűleg nem vezethetném(?), vagy eltekintenének felette, mert benne van a 35kW-os tartományban?!
Miért ne vezethetnéd? (és valóban, azt kifelejtettem, tudtam, hogy valamit kihagytam)
35 kW / 215 kg = 0,16 kW/kg, ami bőven 0,2 limit alatt van. Én 35 kW-os, 190 kg-os motort vezettem A2-es jogsival. Amúgy a forgalmiba nekem "0,2" volt beleírva, nem 0,18, úgyhogy nem tudom, hogyan kerekítenek, mindig felfele, vagy matematika szabályainak megfelelően.
Értem. Ennek örülök mert ez a típus nagyon megfogott.
Van esetleg valami tapasztalatod az NC-ről, vagy számoltak e neked be róla mennyire megbízható motor?
Olvastam, hogy a féknél előfordulhat olyan, hogy a kar meghúzásakor eleinte nem, de mikor jobban húzzuk hirtelen erőset fog, és így nem lehet finoman fékezni.
Ez mennyire idézhet elő "dynomen" helyzetet véleményed szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!