Ford fiesta mk4-en hol van a vízhőfok kijelző?
Sziasztok. A fent említett autót fogom megvásárolni, de átnézve a műszerfalat, sehol nem találom a vízhőfok kijelzőt. Ezek szerint nincs is? Ezt elég furcsának találom azok után hogy még a swift-ekben is van. Google-n is kerestem de semmi. Perpill évjáratot nem tudok mondani csak generációt illetve annyit hogy 3 ajtós 1.4-es benzines.
Nekem is van Fiesta mk4 jobb oldalt van a műszerfalon, ha vársz 1 órát felteszem netrd.
Ja igen, figyelj ám arra, hogy ha nincs benne víz, neten tegnap olvastam, hogy a tartály megrepedt srácnak, de csak ilyen pér mm és nem látta, fogyott a vize, aztán oooppsz, rájött, a tartály a hibás és nekem is ez a baja, tegnap láttam, hogy kevés a víz, jó, hogy most ezt írom, nem felejtek el vizet venni, utántölteni és kilesni a bibit. :)
Nincs neki.
Jobb is így. Két visszajelzés van: kék hőmérő piktogram, ha még hideg a víz, hogy hidegen ne nyomd neki, és egy piros, ha már túl meleg, és fel fog forrni.
Jobb is így. A gyakorin számtalan olyan kérdés van, amikor a felhasználó jobban véli tudni az üzemi hőfokot mint a gyártó, és itt vergődnek, hogy jajjmostmilesz, 95 fok a víz, és még nem megy a ventilátor...
A tiedben nincs. Csak egy piros hőmérő jelzés jelenik meg, ha túlmelegedne.
Ha nagyon érdekel a hűtővíz hőmérséklete, akkor az OBD porton keresztül ki lehet olvasni. Az ebay-ről rendelhető párszáz forintos olvasók is képesek erre, csak okostelefon kell hozzá.
Tessék, kérlek. Nekem van, szerintem ha veszel bele másik óra csoportot akkor kompatibilis.
Kérhetek valamit? Fotózd le majd az bal ülés ott ahol van az ülő lap állító, kíváncsi vagyok abba van e ülés döntés (hátra döntés- egyesek szerint magasság állító- enyémbe van és kellene másik mert kiszakadt, csak nem találok olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!