Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek milyen tipusú volt az...

Nektek milyen tipusú volt az első autótok?

Figyelt kérdés
Első autó vásárlás előtt állok,kiváncsi vagyok ki mivel kezdett,nekem vannak elképzeléseim,de kiváncsi vagyok mások mivel kezdtek,és mivel kezdtek a legtöbben.Vélemény is jó lenne megérte nem érte meg illetve egy rövid vélemény.A válaszokat köszönöm.

2019. júl. 5. 03:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Ezres swifttel kezdtem aztán örököltem egy 2001-es Scénicet ami maga volt a menyország a swift után.

Jelenleg egy VI-os golfom van. Nagyon szeretem, eddig kopó alkatrészeken kîvül nem volt gond szerencsére semmivel.

2019. júl. 5. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Golf IV 1.9 TDI.

100% megérte, sose hagyott ott sehol. Az időszakos szervizeken kívül szinte nulla ráfordítást igényelt 140.000 km alatt

2019. júl. 5. 10:32
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Fél évig használtam egy sx4-et majd lecseréltük egy lancia phedrara amit majdnem 1 évig használtam és végre megvettük életem első saját autóját ami egy hyundai getz volt :D 1.1-es volt,nem egy erőgép ,de városi autónak tökéletes, az egyetlen baja az volt,hogy csöppet korrodált volt,szépen elkezdtem rendbe rakatni, a másik autóhoz képest viccesen olcsó volt hozzá minden,de átlagba is olcsó volt hozzá minden.Baja egyszer volt összesen,de egy generátor felújítás megoldotta. Világból 3szor kimegyek vele autó volt.
2019. júl. 5. 11:09
 14/17 A kérdező kommentje:
A golf négy nekem is az egyik potenciális kiszemeltem😀
2019. júl. 5. 11:09
 15/17 imnard ***** válasza:
65%
Első három autóm körlámpás Zsiguli. Soha nem lesz jobb autó tőle. Nem telt el hét, hogy ne kelljen valamit szerelni rajta:D:D De nagy hasznát veszem ma az akkori tapasztalatszerzésnek!
2019. júl. 6. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Skoda S 100. Kb 40 éve.
2019. júl. 7. 14:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Kia pride 1.3 glxi Én szerintem annál jobb kezdó autó nincs a világon. Nem fogyaszt sokat, parkolni is könnyű vele, mindenhová befér. 🙂
2019. júl. 24. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!