Ti milyen autót vennének 10-12 milla környékén?
Figyelt kérdés
Kritériumok; manuális, benzines lehetőség szerint erősebb motorral, jó közepesen extrazva. Sedan v kombi. Nem kisautó... A4, BMW 3, passat nem kell.
Használt nem kell, nem az ertek csökkenese érdekel, legalább 10 évig használni akarom..
2019. júl. 5. 00:12
11/22 anonim válasza:
Ha ennxi zsém lenne kocsira, akkor egy felsőbb kategóriás Kiát vennék
12/22 anonim válasza:
Mindenképpen Mazda 3/6 vagy valamelyik Kia modell.
13/22 anonim válasza:
Volvo V60/S60? Igaz felszereltségben nagyon nem lehet nyújtózkodni, mert rövid a takaró.
14/22 anonim válasza:
Fl Scirocco R
S5
Esetleg Mustang ha nem számít a dupla fogyasztás
15/22 anonim válasza:
Mazda 6, vagy Kia Optima, esetleg egy Hyundai i30n, az kicsit kisebb, de még úgy is tágas, emellett gyakorlatilag utcai versenyautó, pont ennyiért
17/22 anonim válasza:
Amúgy mulatságos, hogy az a kérdés, hogy mi mit vennénk, erre jönnek a lepontozások, amikor leírjuk, mit vennénk :D
Utolsó voltam amúgy. És én Skoda Superbet vennék. Még akkor is, ha lepontozol :)
18/22 A kérdező kommentje:
A superb szép auto de 12 millabol fapad van. Szerintem vannak jobb autók ennyi pénzért
2019. júl. 5. 17:24
19/22 anonim válasza:
Fapad?! Nyilván minden relatív és eltérőek az igényeink. De én egyikre se mondanám, hogy fapad, főleg ahhoz képest, hogy kritériumnak közepes extrázottságot adtál meg.
20/22 anonim válasza:
Kérdező, azért ne higyj ennyire a konfigurátoroknak. Ebben az ársávban amit nézegetsz, már simán olvadnak le a milliók az autóról... Konfigurálsz egyet 14-ért, azt már szinte biztos, hogy 12-ért odaadják, de nem lennék meglepve, ha még annyiba se fájna ha körbekérdeznél a konkurenciánál... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!