Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50km/h felett ráz az autó...

50km/h felett ráz az autó mint az ítélet?

Figyelt kérdés
1.3-as suzukim van,20 éves..2-3 napja jelentkezett ez a probléma.50 km/h felett az autó fokozatosan elkezd rázni,a kormány szó szerint ugrál,olyannyira,hogy elkezd zsibbadni a tenyerem...Illetve azt is észrevettem,hogy nincs benne annyi erő sem mint a hiba előtt.Sokkal lomhább és előzést sem nagyon merek vele bevállalni..Előttem áll egy 800km-es út,még hazajutok vele?A futóműre gyanakszom,esetleg a lengéscsillapítóval lehet valami gond?

2019. júl. 4. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem megy úgy mint előtte, de te futóműre gyanakszol? OK
2019. júl. 4. 18:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Az,hogy nem megy úgy mint előtte csak egy másodlagos probléma,engem az idegesít,hogy ráz az autó és nem is kicsit.Nem értek annyira az autókhoz,de azt tudom,hogy a futóműbe beletartozik az alváz,gumiabrincsok,kerekek,kormányzás,lengéscsillapítok,tehát arra gondoltam,hogy a lengéscsillapítók mehettek tönkre..
2019. júl. 4. 18:31
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Sok minden lehet. Nálam ezt 100 km/h-nál csinálta. Lett egyszerre cserélve: szilentek, féltengely csuklók, gumik, lengéscsillapítók, illetve nyilván kapott egy futóműállítást. Vidd el egy gyors szervízbe, hogy nézzenek rá, hogy veszélyes-e. Nekem a csuklók olyan állapotban voltak, hogy majdnem szétestek, az egyik lengéscsillapítót pedig az őrangyalom tartotta a kerékhez. Ne indulj el vele anélkül, hogy szakember rá nem nézett.
2019. júl. 4. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Centíroztasd ki a kereket, lehet csak elhagytál róla egy súlyt.
2019. júl. 4. 18:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Holnap szerintem elviszem az egyik közeli szerelőhöz,hátha tud vele kezdeni valamit,köszönöm a segítséget. :)
2019. júl. 4. 19:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Elviheted de centirozni kell akkor pedig csak a gumis tud segiteni. Szerintem először menj el egy gumishoz és ha nem lesz jobb akkor jöhet a szerelő.
2019. júl. 4. 20:50
 7/13 veterán vas ***** válasza:
100%

Tedd előre a két hátsó kereket. 10 perc az egész, és azonnal kiderül hogy a kerék a ludas vagy a felfüggesztésben ment valami tönkre.

(a leírtak szerint, biztos hogy nem gátlóhiba)

2019. júl. 4. 21:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Voltam "szerelőnél",leszedte a két elsőt,bevitte,megnézte majd visszarakta.Mondván,hogy most jó lesz..sajnos nem lett jobb.Ugyan úgy ráz,annyi,hogy nem 50től kezdi el,hanem 80-90nél a rázást.
2019. júl. 5. 08:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Mégegyszer leírom, gumis tudja megnézni a kerék kiegyensúlyozását.
2019. júl. 5. 10:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Durrdefektet kaptam hazafele,de a gumiabroncs volt a ludas,kereket cseréltem és megszűnt a probléma.
2019. júl. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!