Vászontetős kabriót / roadstert szabadégalatt tartani mennyire kockázatos?
Figyelt kérdés
Sziasztok. egy kis mazda mx5 NA/NB autót szeretnék venni viszont ha nemtudom megoldani, hogy garázsban tartsam mire számíthatok illetve hogyan tudom megelőzni az esetleges problémákat? Gondolva a Korrózióra, ponyvatető rohadására.2019. júl. 3. 10:21
1/7 anonim válasza:
Hol parkolnál?
Felénk a legnagyobb veszély az, hogy felvágják a tetőt. Nem egyszer történt már meg a környéken.
2/7 anonim válasza:
itt a nyóckerben a Kőris utcában állandóan szétvágták a vászontetőt az ómigránsok.
3/7 anonim válasza:
Én sem a rothadás meg a korrózió miatt aggódnék, hanem hogy tuti lenne évente egy vicces kedvű ork, aki felvágná a tetejét.
Mondjuk az más kérdés, hogy én innentől fogva kb. sehol sem merném nyugodt szívvel ott hagyni az autót, nem tudsz mindig bekamerázott garázsokban parkolni, ha mész valahová.
4/7 A kérdező kommentje:
Tegyük fel ha nem a rosszakarók okoznak kárt benne. Akkor mire kell tekintettel lenni?
2019. júl. 3. 11:26
5/7 anonim válasza:
Ponyva nam rohad. A kamion ponyva is éveket , évtizedeket kibír és csak ki fakul, más nem lesz vele a kivágást esetleg leszámítva.
6/7 anonim válasza:
Nyilván hajlamosabb a beázásra, mert több olyan illesztés van rajta, ahol beszivároghat a víz, ahogy öregszik az autó. A ponyva nem rohad el.
7/7 anonim válasza:
Vegyél rá egy autótakaró ponyvát, ha nincs pénz garázsra, vagy garázsbérlésre ;) ha van gyári, logós ponyva, az a leglazább (amíg le nem lopják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!